Élő közvetítés

Használati utasítás: csak Microsoft Internet Explorer böngészőben tekinthető meg az élő közvetítés. Ha Windows 10 operációs rendszer Microsoft Edge böngészőjét használja, akkor a jobb felső sarokban lévő 3 pöttyre kattintva megjelenő menüben kattintson a "Megnyitás Internet Explorerrel" (Open with Internet Explorer) lehetőségre.

Amennyiben ez az opció már nem elérhető az Ön Microsoft Edge böngészőjében (mert frissítés miatt ez az opció kikerült), akkor a Windows Start menüre kattintva kezdje el gépelni az "Internet Explorer" szöveget és úgy indítsa el az alkalmazást.

A linkre kattintva új ablakban megjelenik a belépési képernyő.
A bejelentkezési képernyőn kattintson a "Névtelen" bejelentkezésre, majd a "Belépés" gombra. A beépülő videolejátszó plugin-t engedélyezni kell a képernyő alján (sárga sávban kérdez rá a böngésző). Az élő közvetítés automatikusan hang nélkül indul, a bal alsó sarokban lehet hangerőt állítani. A lejátszáshoz szükséges a Webcomponents nevű plugin telepítése, amennyiben az nincs telepítve az Ön gépére, a videolejátszó felajánlja a telepítést.

Az élő közvetítés megnyitása